колеги отскоро забелязах да ми губи маслото и отзад си попушва хич да не е!!!та въпроса ми е от какво друго може да е освен сегменти?
Известие
Collapse
No announcement yet.
гори масло???
Collapse
X
-
От зад не ориентира много.От къде точно?От ауспуха или просто си пуши,като караш.Ако е от ауспуха:сегменти,гумички на клапани и колкото и невероятно да ти звучи-свещи или неподходящо масло.То тия нашите само на Селения и Аджипт 10-50 са научени.Може и да изтича от някъде и да се изпарява от тръбите.Дай информацияНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
-
Сменяш маслото първо, после чистиш сепаратор и ако пак пуши- гумички на клапани, проверка на ламбда сонда и дебитомер, сегменти. Лично на мене за 1000км ми изяде над 500гр Тутела. Почистих сепаратора, смених маслото със Селения Рейсинг и сега при градско не го пипа. Като я пържа на 7000оборота си погорва около 100-150гр на 1000км- за 7000км съм долял 1лAlfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
от диагностиката знам че ламбдата е за смяна!ще почистя сепаратора ама незнам пароструиката на какво налягане да бъде, да не стане по лошо! някои има ли идеи?
а относно маслото е МОТУЛ 10в40156 2.0 т.с. '00 черната стрела /вече само черна/
sigpic
Comment
-
Сепаратора се чисти с обезмаслител или някакъв разтворител, в автосервизите го има, изчакваш 15-20мин и после го продухваш обилно с вода- почват да излизат едни парчета като люспи. Не препоръчвам да се разглобява щото може да се счупят щифтоветеAlfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Първоначално публикувано от boian Покажи съобщениеСепаратора се чисти с обезмаслител или някакъв разтворител, в автосервизите го има, изчакваш 15-20мин и после го продухваш обилно с вода- почват да излизат едни парчета като люспи. Не препоръчвам да се разглобява щото може да се счупят щифтовете156 2.0 т.с. '00 черната стрела /вече само черна/
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от йордека Покажи съобщениеднес свърших тая работа и ще видя резултата ако не е добър ще сменям марката масло!мерси колеги
п.п. какви работи излязаха отвътре мале-мале
Comment
-
Първоначално публикувано от peter1963 Покажи съобщениеДилема за 145 масло 20К или Рейсинг гори масло 600мл. на 1000 кмsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
1,5 до 2 литра масло за 700км имах Аз и се оказаха счупени бутала.
Колега, надали е от масления сепаратор.
Смяната на марката масло надали ще помогне много, ако гори масло гори всякакво, но има разлика колко.
Но мисля, че най-малкото си за смяна на гумички, те са ефтини 20-30 лв но не знам колко зимат за труд и е хубаво да ти измерят компресията, ако имаш проблеми с нея проблема ти може да е от сегменти или бутала.
По принцип форсирани двигатели като на нащи хубавици при здраво юркане може да погорват по 100-150 мл масло за 1000 км и това е нормално.
Късмет!Alfa Romeo 156 2.0TS, 150 коня
ЕГН:0103041325
Comment
-
Масления сепаратор не е за пренебрегване!
Като е запушен и има налягане в картера, маслото просто се чуди от къде да излезне!
За останалото си прав, колега!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment